Translate

pondelok 20. januára 2014

Umývací tag



Ahoj dzífčence, dnes som u Romanky na blogu videla tento tag a čo by to bolo za Zlatého Fénixa keby si ten tag nepožičal hihi :)

Vaňa či sprcha?

Jednoznačne sprcha. Je síce pravda, že sem tam sa mi zacnie po vani, ale sprchový kút mi proste vyhovuje viac.

Prečo?

Hahá!!! Veľmi rada by som sem napísala lebo je to rýchlejšie. Ale neni. Aspoň u mňa nie. Nieže by som stála dlho pod tečúcou vodou (aj keď aj také veci sa už diali), ale je to hlavne tým že mám tú sprchu "na etapy". Najprv vlasy, zatiaľ čo pôsobí šampón namydlím telo (alebo pílingujem, zmyjem a potom mydlím), potom všetko zo seba zmyjem a umyjem si tvár a nakoniec holenie. Veľa z vás si asi teraz pomyslelo, že v tej sprche mrznem ale nie, naozaj mi v sprche neni zima keď akurát netečie voda :)

Ráno či večer?

Ako kedy, vlastne mi to je jedno. Poväčšine večer, ale v lete aj tri krát za deň, to ale samozrejme nie je se vším všudy, to sú len také osviežovačky :)

Bez čoho si nevieš predstaviť svoj umývací rituál?

Bez handmade mydla s echinaceou. Toto mydielko používam na tvár lebo je na tvár určené a neviem si vynachváliť. Po umytí je tvár akoby trocha stiahnutá ale nie vysušená. Mne osobne teda perfektne sadlo. Kúpila som ho na Senických vianočných trhoch, no môžte ho zohnať aj na zappanel.sk :)

Bez handmade mydielka od Eriky. Všetky mydlá od tejto milej dámy sú neskutočne voňavé, antialergické (aspoň by mali byť) a veľmi jemné. Raz mi napísala na mail, že väčšinu jej mydiel môžu používať aj detičky. Kedysi sa dalo objednať na sashe.sk, no tam handmade kozmetika skončila, tak teraz objednávam z handmade.sk či na keyoka.sk

Bez milovaného šampónu od značky Lavera!! Pre mňa najlepší šampón na svete!!!!!

Už niektorá z vás tento tag okrem Romanky robila? Ak áno poprosím odkaz do komentov. Majte krásny večer :*

12 komentárov:

  1. Tiež mám rada také handmade mydielka. Kamarátka mi darovala minulý rok dve a rýchlo sa minuli aj skvelú vôňu mali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na handmade mydielka nedám dopustiť. Tiež by som brala takú kamarátku, čo by mi raz za čas niečo také darovala, takto som odkázaná len na seba :D :)

      Odstrániť
  2. ja tiež radšej preferujem sprchu naposledy som sa kupala ked som bola minuly rok na kupalisku:)) ja si vlasy vôbec neumývam v sprche iba sa preklonim cez vaňu umyjem si vlasy a potom sa už osprchujem hocikedy:)) Pekny tag:)

    Chcem ti ešte niečo napísať aj mňa nato upozornili pri davani komentara sa objavuje ten kod z obrazka čo musi každy prepisať tak ak nahodou si to nevedela ti to pre istotu pišem niekde sa toda vypnut:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj takto som to dakedy robila, že som sa len predklonila nad vaňu. A ďakujem za upozornenie, o tom som naozaj nevedela... :)

      Odstrániť
  3. U mňa boduje vaňa a všetko musí byť voňavé :) šampón aj sprchový gél. A ten na obrázku z Avonu mám aj ja len figový :)
    Adysha

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vaňa mi chýba hlavne vtedy, keď zatúžim po rozpustnej soli do kúpeľa, inak ani nie... :)

      Odstrániť
  4. Jak to ze tu nie je nic Alverde? :))) ale aspon Lavera :) ta musi byt :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe :D Chystám sa s Alverde aj umývať, takže určite niečo pribudne. Momentálne sa s Alverde hlavne krémujem, púdrujem, korektorujem (:D) a rúžujem... A Lavera je hneď po Alverde :) tá naozaj musí byť :)

      Odstrániť
  5. @ani ja už nesladím cukrom. Nahradila som to javorovým sirupom :) Ale ak ti mám pravdu povedať, cítim sa lepšie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa cítim lepšie bez cukru a aj javorový sirup používam rada, hlavne do koláčov

      Odstrániť
  6. A tým mydlom by som si dala povedať :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť