Translate

nedeľa 9. marca 2014

Make-up a rúže Dermacol

Zdravím vás moje milé! Dnes som si pripravila chváliaci článok o najlepších produktoch (pre mňa) aké som kedy vyskúšala. Make-up mi priniesol Ježiško a rúže som si raz zaobstarala po dosť náročnom týždni v práci a chcela som sa dáko odmeniť, okrem toho na tieto rúže bolo na blogoch toľko recenzií a prevyšovali tie dobré, tak reku vyskúšam :)

Takže make-up Dermacol 24h control je niečo neuveritelné! Aspoň pre mňa. Flaštička je sklená, čo je síce dobré, no mne všetko rado padá z rúk, takže som k nemu mimoriadne nežná :D Dávkuje sa pumpičkou a to je nesmierne praktické. Má hustejšiu konzistenciu, napriek tomu sa dobre roztiera. Sľubuje odolnosť voči dotyku a myslím že ju aj splňuje. Toto je môj prvý make-up od Dermacolu a myslím, že je to najlepší make-up aký som kedy mala! Cena sa pohybuje okolo 10-11€, u nás v 101-ke mali na tento make-up neni dávno zľavu na nejakých 7€. Treba tie drogérky pochodiť :)

Krytie make-upu je podľa mňa veľmi dobré, ok neni to make-up cover, ale na moju problémovú pleť sa osvedčil a určite doň pôjdem znova. Je veľmi dobré, že mi na pleti nesedí a nieje vôbec ťažký. Najlepšie na ňom je, že keď si nestíham dať púder lebo mi ujde bus, tak to vôbec nevadí!! Drží aj bez zafixovania, aj keď po ôsmich hodinách v práci to neni bohviečo :D

Klikacie rúže od Dermacolu Longlasting lipstick. Majú byť byť dlhotrvajúce. Niesú :D ale myslím, že to nikoho neprekvapí. Ja som si zaobstarala sýty ale zato jemný ružový odtieň 02 a pre veľ z vás prirodzene vyzerajúci 10. 
V ľavo 02, v pravo 10

Ružová 02-ka je krásna, povedala by som, že svieža jarná farba, neni ani veľmi krikľavá
10-ka je podľa veľa blogeriek prirodzená farba, no na mne je táto farbička pomerne červenšia než u iných dievčať. Ale samozrejme, že sa mi páči a nosím ju prakticky furt :D
Tieto novinky sú podľa mňa užasné! Síce žiadny zázrak, ale verte mi, mala som aj horšie longlastingy. Keď som kukala po blogoch na recenzie, bolo veľmi veľa dobrých ohlasov. Ak už bol nejaký negatívny názor, bolo to vačšinou preto, lebo vraj vysušujú pery. Ja si to nemyslím. Na suché pery trpím celoročne, ale že by mi vyslovene tieto rúže cielene vysušovali pery, to nemôžem potvrdiť. Majú krémovejšiu konzistenciu a dobre sa nanášajú. Možno by ešte niekomu mohlo vadiť že sa trošku akoby "hrudkujú" ale tomu sa dá predísť pravidelným peelingovaním pier. Ak by mal niekto pocit že rúže vysušujú, stačí si pod rúž naniesť balzam na pery, ja to tak robím vždy. Celkovo sa mi ale rúže pozdávajú a vyhovujú mi a pokukujem už aj po iných odtieňoch. Cena je v každej drogérii iná, ale pohybuje sa okolo 5€. V DM-ku sú o čosi drahšie než v 101.

Ňo... :D Viem, že som nepriniesla do vašich životov nič nové ani svetoborné, ale verím, že vám na niečo tento článok bol užitočný. Viete,to je tak, keď máte svoj obľúbený make-up (v mojom prípade to bol Stay Matte od Rimmel) a zrazu sa k vám dostane make-up, ktorý je nad vaše očakávania a vy ste z toho celé paf!! O rúžoch sa ani nedá povedať že by som mala nejakého obľúbenca, proste si vždy dám taký, na ktorý mám náladu :)

Ako ste na tom vy s týmito produktmi, či už s make-upom alebo rúžmi? Máte nejakých obľúbencov?
Prajem krásnu slnečnú nedeľu, pekne si ju užite!! Ja frčím na korčule :) :*

10 komentárov:

  1. ahoj, keď sa zastavím v drogérii, určite spomínané rúže neminiem... chcem nejakú zmenu, aj keď v tomto prípade malú zmenu :-D
    Dik za tip... Pekný zvyšok dňa...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten druhy rúž ma teda krasnu farbu ešte som taku nevidela nadherny, ale ten make up fakt dobre kryje až ma to prekvapilo, ja ked som nestihala bus dala som si iba ceruzukou pod oči, obočie a išla som:)) ja sice doma nemam žiadny da sa povedať len take somariny ako pudrovy make up ale tožvie dermacol sa mi pači a tento odtieň vyzera najbledší ten by bol akurat:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som bola prekvapená z toho krytia, až som sa toho trocha zľakla, ale na tvári podľa mňa vôbec nepôsobí nijako umelo. Áno, tento bol najbledší, bledší som nenašla. A u mňa musí byť aspoň make-up a špirála, ale nerobí mi problém vyliezť von aj nenamaľovaná (to si dám make-up a špirálu do kabelky a namaľujem sa v práci :D)

      Odstrániť
  3. Rtěnky od Dermacolu mám moc ráda, mají opravdu krásnou texturu a mají nádhernoé odstíny..Obecně jsem s touto kosmetikou moc spokojená..Mě ted nadchla i Catrice, která má skvělé rtěnky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, aj Catrice sa mi začína pozdávať a čo sa týka Dermacolu, je to jedna z tých značiek čo väčšinou nesklamú :)

      Odstrániť
  4. nemám ani jeden z produktov, ale make-up aspoň podľa obrázku odvádza perfektnú prácu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je úžasný, ja osobne som lepší make-up ešte nevlastnila! :)

      Odstrániť
  5. Tento make-up používam už asi dva roky neustále a len dúfam, že jeho výrobu plánujú aj naďalej, má skvelé krytie, netvorí sa mi po ňom akné, odtiene mi sedia, sú doružova a svetlé vhodné aj pre bleduľky ako som ja a ešte k tomu vydrží neskutočne dlho, ale iba ak ho nanesiem pomocou štetca, pri nanášaní prstami nevedel vydržať celú 8 hodinovú pracovnú dobu.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno súhlasím, tiež ho nanášam len štetcom, prstami mi to vôbec nejde, konkrétne tento make-up mi prstami nesadne tak dobre ako štetcom. A veru, ja tiež dúfam, že jeho výrobu neplánujú zrušiť bo to by mi Dermacol urobil riadnu čiaru cez rozpočet... :)

      Odstrániť