Translate

piatok 18. júla 2014

Kallos od Bianci

Zdravím vás moje milé dievčatá. Celozávodka v plnom prúde a ja neviem kam skôr skočiť. Stále niekde trajdáme aj s mojím milým a mojou najlepšejšou seternicou Mončou. Tak reku keď už som doma, skočím na chvíľku sem, aby som sa konečne pochválila vecičkami, ktoré som vyhrala u Bianci v GA. Kallos vlastním prvý raz v živote a veru stojí za to!

Bianca si dala tú námahu mi obáločku krásne pokresliť a vhodiť do nej spolu s produktami aj milý odkaz. Proste "kjút"!! :)
Slovenská pošta trošku obálku pomuchlovala, ale to sa dalo čakať
Vraj "skvelá blogerka"... Bianca snáď prepáči, ale dovolím si o tom pochybovať :D
Sú to konkrétne maska na vlasy Placenta a Elixir Hair Beautyfying Oil. Slová, ktoré by som použila na chválu týchto výrobkov na zemi ešte nezaviedli. O značke Kallos som už počula skôr, ale stále sa mi nepodarilo od nich niečo vyskúšať. 
Keď som ale len tak skusmo dala do vlasov olejček (bola som nedočkavá a hneď som výrobky z tej obálky vyrvala :D), tak som si musela vynadať. Žiadny olej na vlasy ktorý som vyskúšala nebol taký jemný a div sa svete, vôbec som po ňom nemala mastné vlasy a to som si ho dala na suché, dva dni neumývané (!) vlasy (končeky).
A potom prišla na radu maska. V puberte som masky na vlasy používala, ale po všetkých mi ostávali mastné vlasy, tak som ich prestala používať. Neni dávno som sa rozhodla, že si nejakú masku na vlasy kúpim, že vyskúšam, čo to urobí na "dospelácke" vlasy. Heh nemusela som kupovať. Po tejto maske mám vlásky jemné ako moja desaťročná sestra. Krásne sa po nej rozčesávajú a nemusím na ne dávať už žiadny prípravok!! 
Okrem iného tieto dva produkty nádherne voňajú. Keď ich miniem, určite si ich zaobstarám znovu! :)

Máte s touto značkou skúsenosť? Dobrú či zlú? A ozaj ako si užívate leto? Majte sa krásne. R :*

Opýtajte sa ma na ask.fm

14 komentárov:

  1. Ešte som ich nevyskúšala ale všetky ich chvália :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak Ty sa máš, takýto balíček by aj mňa potešil. :-) A nie, nepočula som o týchto produktoch, veď nemôžem vedieť všetko. :-) A ako tak pozerám, užívaš si dovolenku.... a ja, že prečo tu teraz chodíš pomenej (vlastne aj ja som u seba už dlhšie nebola, čo sme sa dohodli? :-)) Tak si užívaj dni voľna...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj Katka, už mám aj po dovolenke :D Utieklo to strašne rýchlo a ešte mi akosi nedochádza, že som zase v práci... Každopádne ďakujem, užila som ako sa len dalo :)

      Odstrániť
  3. Skvelý balíček, tu masku poznám, kupujem ju mojej mame.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. o tejto značke som ešte ani len nepočula, (hanba! :D) ale rada by som ju vyskúšala. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Barborka, to je v pohodke, ako Katka vyššie napísala, nemôžeme vedieť všetko :)

      Odstrániť
  5. jeeeej to je ake krasne!! :) ale na poste teda dali tej obalke zabrat :) ktovie co s nou robili, vyzera ako keby ju zozuvalo nejake teliatko :) kazdopadne neskutocne sa tesim a urobila si fakt super recenziu (obhajila si si titul skvelej blogerky :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Drahá Bianca, čo ty vieš, možno na pošte tú obáločku naozaj koštovali :D Inak dojmi z týchto vecičiek som si nemohla nechať pre seba, sú super a už mi aj pomaličky dochádzajú... Asi sa rozplačem keď sa mi minú, našťastie ale vďaka tebe viem, kde ich kúpiť. Ďakujem veľmi pekne, som rada že sa tešíš :)

      Odstrániť
  6. Vyzerá to super, tá maska stojí za hriech :D
    Inak, nominovala som ťa na Liebster Tag na mojom blogu, tak ak by si mala záujem, môžeš sa zapojiť ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/08/tag-liebster-award.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som si aj kúpila novú do zásoby :D
      Juj Nikolka, to už si tretia :D ale veľmi rada sa zapojím. Ja totiž tagy veľmi rada čítam aj robím :)

      Odstrániť