Translate

sobota 18. januára 2014

Nové "dieťatko" do kuchyne

Ahoj moje milé, prajem krásny sobotný večer. Prv, než pôjdem s mojím mužom na večeru do jednej super reštiky u nás v Holíči, vám musím predstaviť darček od Ježiška otecka. Netušila som, že keď už sa tam odhodlám ísť, bude ma tam čakať takéto prekvapko, čakala som skôr nejaký kozmetický balíček. No tento Sencor mixér mi urobil veľkú radosť, ak mám pravdu povedať, tak mám od ocina a jeho ženy takmer celú výbavu do kuchyne :D Ja akosi nič riešiť nemusím, veď všetko vyriešil otecko.
Tak to je on, mého srdce šampión. Už mám toľko nápadov čo s ním ukuchtím, že neviem kedy to postíham :D
Veď vravím, že je to nateraz moje dieťatko :D Bordel v kuchyni ospravedlňte...

Konečne môžem vyskúšať jemnú paprikovú omáčku. A čo som brúzdala po rôznych blogoch, všade má niekto nejaký zaujímavý recept. Už sa teším ako využijem novú kuchynskú váhu aj tento mixér. Môj muž ma určite bude prehovárať na nejaké koktejle, ale čo by som preňho neurobila.

Máte aj vy na blogu alebo kdekoľvek inde nejaký zaujímavý recept, ktorý určite stojí za vyskúšanie? Šup s ním do komentov. Ja teraz letím za mojím chlapom a ideme sa napapať. Majte krásny večer :*

8 komentárov:

  1. jeej na halušky ako stvorený máme doma taky stary ale už je neschopny niečo urobiť, ja som na ňom robila len halušky zatial:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne takovy potrebuju !!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som veru taký potrebovala... a ani som o tom nevedela :D Požičiam? :)

      Odstrániť
  3. Hihi, tak nech sa ti tie recepty vydaria :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak toto je parádna vec, kúpili sme to priateľovej mame ako vianočný darček, a odvtedy sa robia iba čerstvé šťavy u nich. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je dobre, že priatelova mamka je spokojná. Ja som ho zatial ešte nepokrstila, ale asi čo najskôr skúsim tú jemnú paprikovú omáčku :)

      Odstrániť