Translate

štvrtok 16. januára 2014

Odľahčená

Ahoj dzífčence, idem sa zase chváliť (aj keď naozaj neviem, či je čím :D). Každý rok mám taký rituál a to taký že sa vždy ku koncu roku, alebo ako v tomto prípade na začiatku roku dám dosť drasticky ostrihať. Vlasy, ktoré nemali ďaleku do pása, sú teraz skrátené pod plecia. Neviem či sa mi to páči (neni to až tak zlé :D), ale cítim sa veľmi dobre a to je to, čo som mala v pláne. Pravdu povediac to stále nosím v cope, do práce sa s tým ani nedá nič iné urobiť...

Dosť ma štve, že môj pokus byť znova blondína nevyšiel. Tá zrz sa ma drží ako kliešť. Je to asi moja osudová farba vlasov :D Som si istá tým, že aj keď sa mi raz podarí byť znova bondína, určite sa zase vratim k ryšavej. Poznám sa :)
Ešte som nevidela, ako moje nové vlasy vyzerajú zozadu, až teraz, keď ma môj najmilovanejší veľmi ochotne odfotil :)
Z profilu...
Aj som rozmýšlala, že by som sa dala uplne na krátko, ale to už mi môj milý nechcel dovoliť. Nikdy som nemala problém vlasy radikálne skrátiť, veď zas nasrastú...

A čo vy? Máte problém ostrihať vlásky viac ako treba alebo ako ja neriešite? Azda sa vám, moje milé, príspevok páči. Želám krásny deň :*

12 komentárov:

  1. ja mam problem zo skratením kedže mi dako pomaly rastu neviem či sami to zda alebo jeto tak... už si ich asi 3 roky nechavam rasť možno par krat som dala podstrihnuť od vtedy nie... ale tiež som mala taketo kratke museli isť preč lebokonce boli dosť polamane ale aj tak sa vratili takže kašlem na ne:))) takto to maš velmi pekne určite nie kratšie:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, môže byť, že rastú pomalšie. Poznám také prípady aj v mojom okolí. Ďakujem pekne, som rada, že som dala na môjho muža a nešla som uplne nakrátko :)

      Odstrániť
  2. máš to krásne :))
    pokiaľ chceš u mňa prebieha giveaway o galaxy leginy :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2014/01/galaxy-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No teda, pristane ti taká zmena :) Kľudne pridávaj aj viac fotiek seba, prvá je úplne podarená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Veri, budem dávať fotky, ak budú použitelné :D

      Odstrániť
  4. Hezkéé,sekne ti too =)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne ako ja, tiež mám rada veľké zmeny. Dnes vlasy po pás, zajtra po ramená. Zo začiatku sa vždy čudujem prečo mi opäť napadlo ostrihať si vlasy, ktoré som si tak dlho pestovala. No po „predýchaní" som sama zo sebou spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno aj ja to tak potom mám že to musím rozdýchať a potom si zvyknem... a neprejde ani tak vela času keď zistím že vlásky zase narástli :)

      Odstrániť