Translate

sobota 1. februára 2014

Dermacol nesklamal

Ahoj moje milé :) Po vyčerpávajúcom kuchtení s mojím mužom sa hlásim o slovo... :D

Áno, moji miláčikovia od Garnier sa minuli, konkrétne vitamínová pleťová voda a dvojfázový odličovač vodeodolného makeupu (článok tu). Bola som nútená si niečo zaobstarať, keďže sa bez takýchto vecí nezaobídem. Hlavne niečo na vodeodolnú špirálu, tú používam (takmer) denne.
Dnešný článok bude o mojej veľmi obľúbenej značke Dermacol (o Alverde zase inokedy, hihi). Gél-krém Acne Clear, pleťová voda Acne Clear a dvojfázový odličovač vodeodolného makeupu. Vecičky z radu Acne Clear som chcela vyskúšať už dávnejšie a keďže sa mi míňajú krémy od Alverde, musela som si niečo zaobstarať. 

Tento gél-krém sa môže používať ako na deň tak aj na noc, ale rada by som si na noc kúpila nejaký hydratačný krém, po ktorom sa nezobudím mastná (nejaké typy?), čiže tento by som rada požívala len cez deň. Keď už sme ale u toho, ani po tomto sa ráno nebudím mastná. Vlastne naň nemôžem povedať krivého slova. Moja pleť je po ňom hladká, hneď sa vstrebe. 
Konzistencie je troška gélovitejšia a naozaj sa veľmi rýchlo vstrebáva. Niekomu by mohla vadiť jeho aróma, mne však nepríjemná nieje. Cítiť tam Tea Tree.

Pleťová voda je parádna!! Zase niekomu môže prekážať aróma, ale to ako mi táto voda upokojuje pleť je na nezaplatenie. Trošičku mi vadí, že mierne vysušuje, to som ale očakávala, keďže je to produkt na problematickú a aknóznu pleť. Aj preto by som na noc rada nejaký fakt dobre hydratujúci krém (a zase vás vyzývam, ak máte nejaký typ na taký nočný krém, sem s ním).

Na dvojfázový odličovač som bola strašne zvedavá a veľmi som sa tešila až ho konečne vyskúšam. Navnadila ma naň Bianca, ktorej musím veľmi pekne poďakovať za najlepší typ. Ako som už spomínala, často a rada nosím vodeodolnú špirálu (tiež od Dermacolu) a potrebujem niečo, čo mi ju odlíči. Toto zlatíčko jednak odlíči aj to čo na tvári nemám a jednak je šetrná k mojej pleti. V očiach vôbec nepáli, nedráždi. Nie že by som si ju do oči liala :D Kvalitou sa vyrovná môjmu oblúbencovi od Garnieru, čiže ak mi raz dôjde, pôjdem do nej znova alebo ich prestriedam. Som rada, že existujú veci, čo odlíčia a nedráždia :)

Bola by som veľmi rada keby ste ospravedlnili kvalitu fotiek, on môj mobil to lepšie vyfotiť nevie. Môj digitál som vytiahla neni dávno, nemala som baterky, ale teraz zisťujem že sa s ním dajú fotiť kvalitnejšie fotky, uvidíme čo s ním nafotím a či to bude publikovatelné.

A zase k tomu nočnému hydratačnému krému... Naozaj sa neviem rozhodnúť, čo by som na tú pleť pred spaním napatlala. Ak by ste mali nejaký typ, šup s ním do komentárov, budem veľmi rada keď ma inšpirujete :)

Máte skúsenosti s odličovadlami, čistidlami a krémami od Dermacolu? Aké sú vaše pocity z používania? Aké sú vaše postrehy? Používate vodeodolný make-up? Prajem krásne prežitie víkendu :*

16 komentárov:

  1. ten posledný odličovač by som rada skúsila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Momentalne mam odlicovacie mlieko, nocny krem a krem na oci od Dermacolu... prvykrat a som zatial spokojna :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelé... Asi si tiež zaobstarám nočný krém práve od Dermacolu :)

      Odstrániť
  3. Ahoj Ahoj :) V 101 drogérii ho majú v zľave, tak ak chceš tam ho určite nájdeš :) a k tým lepidlám, vôbec už nepoužívam také spľačky čo sú k riasam to je otras. Kúpila som si v drogérii Teta úplne obyčajné, stálo myslím do 2€ a vydrží neskutočne veľa. Volá sa "iO" ale myslím že určite nájdeš hocikde :)
    Adysha

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky díky díky :) Zajtra šprintujem do 101ky a to lepidlo schmatnem hneď ako ho uvidím niekde :)

      Odstrániť
  4. Joj to som rada ze sadol! Ja uz mam doma zase dalsie balenie, pretoze stale nosim (bohuzial) vodeodolnu riasenku :) ale vazne mam radost juch! Inak co sa tyka kremu ja mam vyhliadnuty tento :http://www.dermacol.sk/starostlivost-o-plet/typ-pleti/sucha-plet/princess-cream ale mam suchu pleti cize to je zase ina kategoria :) taky lahky je inak dobry od Ryoru (dufam, ze o nho sutazis :)) ten urcite nemasti a krasne hydratuje!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Dermacolu akosi automaticky čakám vždy to najlepšie, takže som sa nebála že by nesadol, ale musím uznať že som naozaj dosť spokojná! O krém som sa už na ich stránke kukala, no neviem si vybrať... Aby to zase nevyhralo niečo od Averde :D ale Ryor krémik súťažím :)

      Odstrániť
  5. Ja ešte stále ulietavam na odličovači od Garnier, tiež sa mi však pomaličky míňa. Myslela som, že nebudem meniť, no ako tak čítam, určite skúsim aj odličovač od Dermacolu. Som zvedavá.
    Jadenadi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak si spokojná s Garnierom, myslím že Dermacol ti bude tiež sedieť. Ale uznávam, že Garnier je velmi dobrý!!

      Odstrániť
  6. myslím že po kréme čo sa zobudiš mastná by mohol byť napr aj od nivei Aqua effect ale asi zaleži aj od toho či sa do rana poutieram do vankuša alebo nie:)) ale inak dermacol je kvalita mam od neho len 2 vyrobky ale môžem povedať že je to trieda:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takých krémov, po ktorých sa zobudím mastná je tooolko!! Hlavne potrebujem niečo dosť hydratačné... Áno, Dermacol je velmi dobrý, ešte som vlastne nemala od nich nič čo by mi nesadlo :)

      Odstrániť
  7. Od Dermacolu som bola zatiaľ vždy spokojná a ten odličovač mám tiež v pláne kúpiť. A ak ti tá značka sadla tak nevidím problém v kúpe aj ich krému :) Prípadne skús Niveu / Neutrogenu. Kika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja som ešte nebola sklamaná čo sa tejto značky týka. A ďakujem za tipy na krémy, už som nad tým uvažovala, že si asi vezmem niečo od Dermacolu :)

      Odstrániť