Translate

piatok 21. marca 2014

Zlepšovače nálady

"Nech kvitne život, nech sú všade detičky, nech si všetci užívajú slniečko!!" Tak toto, moje milé, práve pred chvíločkou vypotil môj chlap. A ja mu dávam za pravdu. Keď má takúto dobrú náladu, je strašne fajn. 
Inak fajn náladu mi dokáže vytvoriť aj obyčajné vesmírne teleso, konkrétne Venuša, keď ráno, keď vyleziem z autobusu, otočím hlavu doľava a vidím ako žiari na svitajúcom nebi. Náladu mi dokáže spraviť aj kolega Marek, ktorý za mnou príde, pekne sa usmeje a vraví: "No čo moja, ako si sa vyhajala? Dáš si cukrík?" 
Náladu mi dokáže vylepšiť aj obyčajné nedorozumenie, teda keď sa s Marekom bavíme o ženskej, ktorú on nemá rád a ja sa ho pýtam: "Ty ju tuším fest nemusíš?!" a on mi na to odpovie: "Áno, dnes som sa oholil, ďakujem, padne mi dobre taký kompliment." Hehe :D Nechala som ho v tom. 
Náladu mi dnes vylepšila aj moja nová mladá kolegyňa, keď prišla za mnou a spýtala sa ma: "Romči, ty máš vlastne koľko rokov?" Vravím jej: "Dvadsať šesť, prečo?" ... Pohľad za všechny prachy... Vyhúkaná... Vraj: "Čo? Si robíš srandu? Najviac by som ti tipovala nejakých dvadsať dva." No nepotešilo by vás niečo také? 
Náladu mi dokáže urobiť aj obyčajná prechádzka okolo Holíčskeho rybníku, okolo kaštieľa, po lese...

Práve teraz mi môj chlap predvádza ako by podľa jeho predstáv, vyzerali mimozemšťania. Vraj: "Hej, človjeku, ja su z Proxima Centauri..." dosť ma pobavil počas písania tohto príspevku, popíjania predvíkendovej štamprle slivky a lamentovania, že ja zajtra ráno musím ísť do práce bo je tam roboty jak na kostole. Ja vám všetkým, moje milé, želám ten najkrajší začiatok víkendu, aspoň vy si ho užite... :*

Vám aká maličkosť naposledy urobila radosť či aspoň zlepšila náladu?

8 komentárov:

  1. inak ja som si tiež myslela že si asi taka stara ako ja tych 22 rokov,tiež som tak mierne vyhukana:))) mne zlepšilo naladu ked moj oco začal vypravať zažitky ako sme spolu varili on klepal rezne a to maso bolo všade oberala som ho z dvierok na kuchynskej linke a ešte aj z umyvadla:))) ešte že nezhorela kuchyňa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó Ďakujem :) Ako ja tiež neviem kde som ten vek nabrala... :D Teda ale si ma teraz pobavila, to ako si oberala mäso z dvierok :D Aj takéto milé komentáre mi vedia zlepšiť náladu :)

      Odstrániť
  2. Aj tebe prajem krásny víkend :)) vyzerá to tam pekne u vás, to by som fotila ostošesť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež by som fotila ostošesť, ale ja v poslednej dobe akosi stále zabúdam foťák :D Ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Vypadá to super, skvělý foty :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekne si to napísala Romča. Pobavila hneď niekoľkými maličkosťami. :-) Ja sa tiež teším z maličkostí, pretože keď ich pozbieraš je z toho veľká a skvelá nálada. Či už to je prechádzka niekde vonku, plánovanie niečoho, kúpa nejakej drobnosti, radosť druhých, keď niečo darujem, ale aj napríklad to, že napíšem tento koment a ty sa potešíš. :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj, moja milá Katka, tak tomu ver, že sa teším z tvojich a aj iných pekných komentárov :) Ďakujem veľmi pekne :)

      Odstrániť