Translate

piatok 18. apríla 2014

Sviatky bez korbáčov

Ahoj milé dievčatá. Vonku je konečne krásne a môj milovaný sa rozhodol sviatky stráviť na chate s kamarátmi, čiže o chvíľočku sa za ním vyberiem. Samozrejme chata je v našom meste a ja niekedy v noci prídem pekne domov spinkať. Len dúfam, že keď teraz vyleziem von, tak ma neodfúkne, nemám šajnu, či vonku fúka alebo nie :D Myslím, že keby fúkalo, tak by mi dal milý vedieť. Strašne sa totiž teším na guláš!! Mňam :) 
Limitky od Balei. Mujsím zohnať k týmto sprcháčom aj telové mlieka!! Voňajú úžasne sladko :)
Keďže môj chlap a ani jeho rodina niesú tradiční, nemusím sa v pondelok obávať, že skončím vo vani s modrinami od korbáča, za čo som im vďačná. Ja sama tieto sviatky ľúbim iba pre to, že si odpočiniem od práce, nie kvôli krasliciam a zajačikom. Možno si poviete, že som čudná... Verte mi, ja naozaj čudná som a nie len v tomto :D
Smozrejme, že o dva či tri dni som do Dmky nabehla znova. Perníčkový krém od Essence som darovala mamke...
Dosť ma nahnevali v práci, keď som mala poobednú, museli sme všetci z našej linky zostať v piatok do druhej do rána. Keď sme sa ohradili, že sa nemáme ako dostať domov, vraj z diskotéky si tiež voláme taxík. WTF? Pre vlastnú zvedavosť som chodila sama od jedného človeka k druhému a nenápadne zisťovala, kto chodí na disko mimo svoje mesto a ako často si volajú taxík. Neverili by ste, ale nikto od nás nechodí ani len na tie diskotéky, nie tak mimo mesto a v telefónnom zozname mali jedno číslo na taxík dvaja ľudia z pätnástich. No moje zistenia som nepoužila na nič a tak sme teda v piatok pracovali od druhej po obede do druhej do noci. Nič to, náš majster sa pochlapil a priniesol pálenú marhuľu, ktorú sme si dali na fajront. Medzi chlapmi jedna ženská, hádajte kto :D
Netuším čo ma tak rozosmialo :D
Všetci mali narcis pripevnený na bunde, tričku či kabelke. Ja som sa rozhodla pre nohavice :D
Dosť bolo lamentovania, idem sa ja mrknúť, či ten guláš nepripálili poprípade nezjedli. Takto práve teraz, keď publikujem tento článok vyzerám, nie že by na tom nejako záležalo. Mala som čas tak som na seba toho napatlala viac než obvykle. Olinkovaná, narúžovaná a voniaca po fialovej Kilerkvínke od Katky Perryovej, môžem vyraziť :D
Ako ste posledné dva týždne prežili vy? Máte na sviatky nejaké netradičné plány? Vlastní niektorá z vás voňavky od Katy Perry Killer Queen? Tiež lovíte v drogériách limitky?

Moje milé, ja vám želám aby ste prežili tieto škaredé sviatky bez ujmy na zdraví a užili ste si zaslúžené voľno. Ja konečne padám z mojím milovaným :)

21 komentárov:

  1. Tiež ma veľmi sviatky ako také neberú. Olievačku neznášam, no na dva veci sa vždy teším a to na voľno a jedlo.
    Krásne sviatky aj tebe ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno áno, aj na jedlo sa teším :) Ďakujem Nika :)

      Odstrániť
  2. hehe velkonočné sviatky mám tiež rada kvoli tomu, že mám volno. Myslím si, že takých nás je viac a vlastne chcela by som nájsť ženu, ktorá sa teší na to, že bude obliata. Moj chlap našťastie tieto zvyky velmi nepreživa a ked si tak spominam, tak som od neho asi nikdy nebola obliata :D a vobec mi to nechyba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru ani mne to nechýba :D A máš pravdu, žiadna žena sa neteší na to, že ju pooblievajú :)

      Odstrániť
  3. Pekné líčenie :) Ja v pondelok cestujem domov, takže sa podobne ako ty nemusím bať oblievačky či šibačky :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uži si to na chate, ja si to užijem v pondelok 'dobrovoľne' obliata od spolužiakov :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekne napísané Romi :) ja sa asi nevyhnem takému tomu že aby sa nepovedalo, ale celá tortúra bude trvať asi 10 sekúnd a ocina ma ošpliecha tou vecou čo polieva kvetiny a snúbenec ma skôr pohľadí ako pošibe korbáčom..takže nejako prežijem :)
    Táto DM limitka je neskutočná!!! Povedala by som, že aj najlepšia aká bola doteraz ale potom zase príde nová a zase budem písať to isté. Ja sa neviem nabažiť melónového sprcháča (kúpila som si dva aby sa náhodou nevypredali::) a mám zálusk na ďalšie. Tvoju zbierku závidííím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak to bude také ako píšeš, tak sa asi fakt nemáš čoho báť :)
      Hehe pôvodne som si išla len po nejaké telové mlieko, ale keď na mňa zamrkali tieto sprcháče, nedalo sa odolať! Najprv som v rukách držala len ten melónový, no nejakým nedopatrením mám doba všetky tri :D
      Ďakujem veľmi pekne, milá Bianca :)

      Odstrániť
  6. poviem ti tieto sviatky tiež fakt nemusim, ked som bola menšia som si dala rano budik ešte ked všetci spali možno o nejakej 6 a išla som sa schovať ku starkej a tam som čučala velmi som to neznášala ..ale teraz už to tiež u nas nejako neprehaňaju už to neni taka kupačka ako kedysi čo som rada... fiiiha ty maš teda tej balei musim sa aj ja polepšiť a niečo si zaobstarať:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež by som to tak kedysi robila, keby som sa mala u koho zašiť, vôbec sa ti nedivím, že si to takto robila. A náhodou to bol výborný nápad, teda pokiaľ ťa u starkej nenašli :)
      Ak sa rozhodneš niečo si od Balei zaobstarať, tak tieto sprcháče iba odporúčam! :)

      Odstrániť
  7. Predpokladám, že ešte stále chatuješ alebo už spíš doma? :-) U nás sa cez sviatky tiež už nepolieva a nesprchuje, ocko len tak symbolicky dá parfém (kedysi dával nejakú lacnú kolínsku, ale teraz sa akože snaží na úrovni:-)) a my sa len naňho milo pousmejeme. Ale, ak mám pravdu povedať, chýba mi na tých sviatkoch, keď chodili k nám chlapci z rodiny, bola to taká zábava, chýba mi aj maľovanie, či iné zdobenie vajíčok, to rátanie, koľkokrát sme sa s mamkou prezliekli... a tak... A to v Tvojej práci radšej ani nekomentujem, ale aspoň ste si dali pálené :-) Takže sama žena medzi chlapmi, to mám najradšej. S chlapmi je vždy sranda, ale určite aj s Tebou ;-) Tie limitky od Katky P. som nemala...vyzerajú vábivo, určite aj pekne voňajú...
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som doma, okolo štvrtej ráno som prišla a dnes sa mi tam akosi ísť nechcelo, zdalo sa mi byť vonku chladno, ale ešte je čas, možno pôjdem :D Tiež som ako malá veľmi rada maľovala vajíčka, no chlapcov v rodine máme málo, k nám chodili väčšinou susedia a aj tí sa stihli odsťahovať, čiže mám pokoj. Neznášala som skoro vstávať bo niektoré exempláre chodili už o pol siedmej ráno. Akože v práci sme v ten deň boli tri ženské, ale iba ja som sa priplichtila k tomu pálenému medzi chlapov :D Taká menšia odmena za ten škaredý nadčas...

      Odstrániť
  8. Ach, ten melónový sprcháč nutne potrebujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tú Baleu už naozaj musím vyskúšať aj ja ! ja som si tento rok myslela ,že ostanem suchá ale potom prišiel ujo a ten ma krásne osprchoval ľadovou vodou takže skvelo ! :D a akurát potom čo som sa namaľovala ! mal jedno šťastie,že som to stihla nafotiť inač by ma asi porazilo ! :D máš krásnu farbu vlasov :) naozaj sa ti hodí :)

    inak nominovala som ťa na TAG,ktorý sa volá V Perine :) tak dúfam.že ho spravíš :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale chúďa, ľadová voda brrr. No aspoň, že si to stihla vyfotiť :D Moje vlasy ti veľmi pekne ďakujú :)
      A tento tag chcem urobiť už dlhšie, tak teraz ho už urobiť musím, vďaka za nomináciu :)

      Odstrániť