Translate

streda 8. októbra 2014

Prečo to nejde???

Ahoj moje milé dievčence, zdravím vás po dlhej dobe. Mám toľko nápadov a aj niekoľko rozpísaných článkov, ktoré ale bez fotiek nechcem publikovať. Aby ste tomu rozumeli, už nejaký ten čas mi blbol net a teraz pre istotu nejde vôbec. Čím to je to ani srnky netušia, ale budem sa snažiť tento problém vyriešiť čo najskôr. Najhoršie ale je, že nefungujúci internet ide do čakačky, čiže má nejaké to "poradové číslo", keďže sa u nás riešia aj iné problémy, takže fakt netuším, či budem "funkčná" tento týždeň alebo o rok (to dúfam nie!!). Viem, že nepridávam články pravidelne a ani tak často ako by som chcela, ale teraz, keď mám toľko nápadov sa mi stane toto!!! Dosť ma mrzí hlavne to, že sa nemôžem vyjadrovať k vašim článkom prostredníctvom komentárov, aj to, že si vlastne tie vaše články neviem nikde prečítať. Tento infopost píšem u môjho najmilovanejšieho a keď sa bude dať, tak snáď niečo pridám, keď budem u neho... 

Viete si predstaviť život bez internetu? Ja som si myslela, že hej, ale ako to tak pozorujem, tak si to neviem predstaviť.

8 komentárov:

  1. tak hadam sa ti to da čo najskor do poriadku držim palce,,bez internetu to teda už asi nepojde nikdy mam taky pocit sme si zvykli naň:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No akurát som môjmu milému vravela, nech napíše svojmu kamošovi, ktorý mi vtedy všetko montoval... Tak dúfam aj ja, že bude všetko v najbližšej dobe ok. A áno, internet je síce žrút času, ale je pravda, že sme si naň dosť navykli! :)

      Odstrániť
  2. Ahoj Romča, dúfam, že nezbedný internet máš už funkčný, ak nie, tak nech sa tak stane čo najskôr. :-) Lebo byť bez neho, najmä ak máš toľko nápadov je určite na nervy. Aspoň si oddýchneš. :-) Napríklad ja kvôli internetu zabúdam na čas, čo nie je dobré. Niekoľkohodinové browsovanie po nete malo u mňa za následok to, že som si totálne pokazila zrak. A už nejaký ten mesiac nosím okuliare....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Katka, už sa to rieši, teda vlastne môj milovaný to rieši, tak snáď sa to už konečne vyrieši (:D toľkokrát v jednej vete slovo "riešiť") ... A keď sa lepím na obrazovku, zase to rieši môj milý (vždy mi za to vynadá a ja len sklopím uši bo má pravdu, veď som predsa po laserovke)

      Odstrániť
  3. myslím, že na internet sme si už tak zvykli, že bez neho to asi ani nejde:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mívám to dost podobně..napíšu několik článků a pak zjistím, že mi pro ně chybí fotky =). A jindy zase naopak..mám fotky, ale nemám téma, nevím o čem psát..cítím se prázdný..
    Držím palce, ať je pořešeno =)
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto veľmi dobre poznám ... Niekedy to riešim tak, že píšem jednu tému a vo fotkách je zase iná téma, niečo ako dva v jednom :D Ďakujem, poriešené už je :)

      Odstrániť