Translate

pondelok 2. septembra 2013

Myšlienka na úvod

Ahoj :) Vznikol ďalší blog. Jeden z mnoha. Prečo som práve ja a práve teraz začala blogovať? Hmm.. Otázka sa ľahko položí, no ťažšie sa na ňu odpovie. Ale skúsim to. Toto neni blog o móde, ani o kozmetike, ani o topánkach...A aj tak to je blog o móde aj o kozmetike aj o topánkach. Len troška iný. Nesledujem svetovú diktatúru módy, nepoužívam médiami odporúčanú kozmetiku, ani si nekupujem topánky značky Fiorangelo či rúže značky Dior, no človek nikdy nevie ;) Ja osobne radšej siahnem po tých menej komerčných značkách, po prírodnej kozmetike bez škaredých chemických zložiek. Je pravda že tieto výrobky majú kratšiu dobu spotreby, mne to ale vyhovuje. Veľmi rada by som Vás všetkých oboznámila s takouto kozmetikou, odporučila značky aj výrobcov. No ale ani taká Garnier alebo L’oreal neni na škodu ;) Upozorňujem, že tento blog naozaj nieje len o móde a kozmetike (bla bla) ale určite sa tu objavia aj príspevky, ktoré nemajú dočinenia s ničím takým ako je móda. Ak sa tu raz objaví (a ja dúfam, že sa objaví) pár pravidelných návštevníkov, tak nech niesú prekvapení, ak sa tu dočítajú o planéte Mars alebo o celkovej svetovej situácii alebo aj o tom, ako veľmi mi chutí minerálka Mitická alebo o pozitívnych a negatívnych mimozemšťanoch... :D Som len človek, ktorý sa rozhodol svoje postrehy a pocity niekam publikovať, svoje nálady niekde ventilovať a pochváliť sa s tým, čo má nové ;)

4 komentáre:

  1. Blog je vec ktorú si môže vyskúšať každý a je zadarmo. :) Keď prichádzam na blogy rôznych "preslávených" blogeriek, všetky majú recenzie na podobné ak nie identické produkty, a vo veľkej miere sú tieto blogy výhradne beauty blogy, takže odceňujem že nebudeš písať len o tom, taktiež sa teším na články o prírodnej kozmetike, alebo takej zdravšej ak tomu dobre rozumiem. :) Prajem veľa šťastia a podarených článkov !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za milý komentár. Budem sa snažiť nesklamať :)

      Odstrániť
  2. Kedysi som aj ja mala len taký "vykecávací" blog, ja som tam nemala dokonca vôbec žiadnu kozmetiku ani žiadnu módu :D A išlo to celkom fajn, ľutujem že som ho zrušila :D Ale držím palce, a som rada že chceš písať o prírodnej kozmetike, lebo to ma dosť zaujíma ( kedže o tom veľa neviem) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj škoda že si ho zrušila, by som sa rada kukla...

      Odstrániť