Translate

štvrtok 5. septembra 2013

Balea Professional Best Age Elixier & Balea Feuchtigkeits Haarmilch

Tieto dva produkty od Balei som si kúpila asi pred mesiacom, takže ich mám dostatočne odskúšané na dobrú recenziu. Balee som sa stále vyhýbala bo som si vravela, že čo je lacné nemôže byť ani dobré. Houby... môže to byť ešte lepšie, než kdečo oveľa drahšie! Balea Feuchtigkeits Haarmilch je vlastne hydratačné vlasové mlieko na suché  poškodené vlasy (ja osobne mu vravím “Aha mango“) , ktoré som si kúpila na podnet videa od Lenky (msl3nik.blogspot.sk). Ja si ho dávam do vlhkých, uterákom presušených vlasov, teda len do dľžok a do končekov, nádherne voní  a som spokojná. Vlasy sú po použití lepšie rozčesatelné, po uschnutí sú na dotyk jemnučké ako hodváb a zdravo sa lesknú. Úplne užasná vecička. Má vlasy vyživyť a dokonca má chrániť pred teplom pri fénovaní.



Ďalšia vecička od Balea Professional Best Age Elixier je vlasová emulzia na posilnenie vlasov až od korienkov. Pomáha predchádzať vypadávaniu vlasov a posiluje vlasový korienok. Obsahuje kofeín, o ktorom vieme, že by mal zobudiť čokoľvek a teda aj ten vlasový korienok by mal vyživyť aj posilniť. A myslím, že to naozaj funguje a len dúfam, že to neni len nejaký placebo efetkt :D Používam ho tiež do vlhkých vlasov, pri čom najprv si dám na končeky prstov troška elixíru a masírujem pokožku hlavy najmä tam, kde si myslím že sú vlasy jemné a slabé. Potom si troška ešte rozotriem do dlaní a letmo votriem aj do vlasov. Už po prvom použití sa mi moje inak veľmi jemné vlasy zdali silnejšie a o máličko hustejšie než obvykle.




Nepoužívam tieto produkty zároveň. Keď si umyjem vlasy prvý a druhý krát, tak použijem vlasové mliečko Feuchtigkeits Haarmilch (Aha mango) a tretí krát zase Best Age Elixier. Nepoužívam na vlasy po umývaní nikdy viac ako jeden regenerujúci a/alebo vyživujúci produkt. Ak sa aj vy vyhýbate značke Balea, tak môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že treba skúsiť aspoň jeden ich výrobok vyskúšať. Možno budete naozaj milo prekvapení :)






Máte skúsenosti so značkou Balea? Ste spokojní alebo ste sa sklamali? Podelte sa o skúsenosti v komentároch :)



2 komentáre:

  1. Baleu som si celkom obľúbila, mám rada ich šampóny, hlavne ten na hnedé vlasy a tiež sa mi veľmi páči aj ich olej na vlasy, má úžasnú vôňu, účinky až tak zarážajúce nie sú, ale vlasy prevonia na dlhý čas takmer až do ďalšieho umytia. Myslím, že aj ich obaly pôsobia veľmi esteticky a naviac je to značka aj cenovo veľmi dostupná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea je celkovo dosť dobrá, ale hlavne sa mi páčia vlasové produkty. Tieto dva si kupujem pravidelne. Možno si raz dám povedať a kúpim si ten ich olej na vlasyy o ktorom tu píšeš. Môjmu okoliu sa tiež dosť pozdáva...

      Odstrániť