Translate

utorok 20. mája 2014

Magická špirála

Ahoj moje milé babule, želám vám krásny utorkový deň a po dlhej dobe sa hlásim o slovo. Nestáva sa často že ma niečo ohúri, ale keďže sa tak v posledných dňoch stalo, tak sa s vami o to idem teraz podeliť. Ide o špirálu od Essence Maximum Volume. 
Predom upozorňujem, že neni vodeodolná, čo sa u mňa len tak nevidí. Konzistencia je (podľa mňa) gélová až krémová, nie príliš vodová a dobre maľuje od prvého otvorenia. Kefka je umelá, čo sa tiež u mňa len tak nevidí, ale táto mi vôbec nevadí lebo pri nanášaní farby mi riasy krásne prečeše. 
No a etraz pekne k mojim riasam. Moje riasy vyzerajú jedným slovom strašne! Sú svetlé, extrémne krátke, riedke a rastú dospodu. Teda môžem snívať o nejakom prirodzenom vytočení. Na fotke to skoro vyzerá, že snáď ani žiadne nemám.
Táto špirála je pre mňa osobne malý zázrak. Ešte sa nestalo aby mi špirála urobila na očiach niečo takéto bez použitia klieští na riasy
Tu mi sú vidno pehy, ktoré mi stihli naskákať počas pobytu na slniečku :) Ako ja ich rada "nosím" :)
Nieje to až také WOW ako by som si predstavovala, ale ako vravím, žiadna iná špirála mi nevytočila riasy tak, ako táto, ani moja najobľúbenejšia Dermacolová vodeodolná. Jediné čo mi troška prekáža je výdrž. Síce drží dobre ale po nejakej dobe sa drolí. Možno po nejakých dvoch hodinách intenzívnej práce pri páse. Lietanie po linke žiadnemu make-upu nelahodí a už vôbec nie vtedy keď je na hale strašné teplo a človek sa potí aj keď má prestávku :D Možno by mi to nerobila keby mám kancelársku robotu alebo keby sedím niekde za šijacím strojom. Takže treba byť zhovievavý a dať jej šancu :)

Tak čo moje milé, objavyli ste aj vy nejaký zázrak, ktorý vám otvoril ústa? Podelte sa :)

Majte krásny deň, ja padám do práce :D

Opýtajte sa ma na ask.fm

10 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Som rada, že si rada :) Raz tu budem, raz nie... Teraz je také trošku čudné obdobie... :/

      Odstrániť
  2. ja tiež nemam extra dlhe riasy ale ja si tak nanašam špiralu že pri tom pritvaram oči a ono to vytača lepšie kliešte som ešte nikdy nepouživala sa ich bojim:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to vlastne robím rovnako ako ty len asi o čosi rýchlejšie :D Nemám na to trpezlivosť preto siaham po kliešťoch :)

      Odstrániť
  3. S tým drolením je to už u lacnejších špirál proste tak...Keď tak by som z cenovo dostupnejších siahla napríklad po Rimmeli alebo ako si písala po Dermacole ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/05/bioderma-sensibio-ar-bb-krem.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za "normálnych" okolností by som určite chmatla niečo od Dermacolu, ale toto bolo také spontánne rozhodnutie, že som sa sama čudovala :D

      Odstrániť
  4. Tak mihalnice možno nemáš najdlhšie a najhustejšie ale máš naozaj nádhernú farbu očí!!!!! Tak s tým drolením mám aj ja problém a ešte k tomu sa mi mihalnice dotýkajú horného viečka či čo to je, takže sa to ešte aj odtláča ! Na to že máš ako si povedala kratšie mihalnice ti však táto riasenka nádherne zvýraznila oči :) Parádička. Inak skús aj super shock od Avonu myslím že by sa ti mohla páčiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och ďakujem krásne :) No už som sa s tou špirálou naučila narábať a aj s ňou viem fungovať, tak je to fajn. Super Shock od Avonu som skúšala u kamošky, ale tá ju mala už takú polovyschnutú, že sa žiadny super šok nekonal a nevedela som si o nej urobiť názor :D Ale nad jej kúpou už nejaký čas rozmýšľam :)

      Odstrániť