Translate

štvrtok 3. apríla 2014

Avicii + obkecávačky



„Heeeey brotheeeer“... Myslím, že väčšina z vás pozná tú vec od Avicci. Áno, aj ja a môj chlap ju poznáme. Poznáme ju vlastne úplne nedobrovoľne, keďže aj u nás aj u neho v práci je pustené buď rádio Expres alebo Záhorácke rádio a za osemhodinovú šichtu sú schopný tú pieseň hrať 4792012978krát. Vlastne to ani nieje zlá pesnička, len nám už dosť lezie na mozog. Môj chlap si ju spieva popod nos, potom prestane a vraví si aká je to fest blbosť tá pieseň! A o päť minút znova počúvam z jeho úst „Heeeey Brotheeer“. Nakoniec sa obaja zhodneme v tom, že tá pieseň je hrozná a nenormálne nám lezie na nervy!! Ideme si sadnúť do pizzérie, nech zabudneme na každodenný stres a tam zas „Heeey brotheeer“... Sadnem si do autobusu a tam „Heeey brotheeer“. Idem do Skalického Maxu a tam „Heeey brotheeer“. Bojím sa ísť na záchod aby na mňa z mise nevybaflo „Heeey brotheeer“


Paralelné svety. Také tie, kde žijeme v tomto čase aj priestore, len inak. Čo rozhodnutie, to iný svet. V jednom z týchto svetov možno niesom s mojím milým, ale s niekým úplne iným môj milý je tiež s nejakou inou. Možno sme tam spolu a sme už svoji a máme rodinu. Keď už sme u toho, dá sa cestovať v čase? Ďalej sú tu ešte stavy mysle, ktoré dokážeme ovládať vlastným vedomím. Môžeme cestovať svojím astrálnym telom do iných dimenzií či galaxií. Ľudské telo je samo o sebe dosť divné. Duša je ešte divnejšia. Naozaj sú naše fyzické choroby len ozvenou našich duševných pohnutí? Prečo nevidíme atómy voľným okom? Prečo nevieme s určitosťou povedať či je vesmír naozaj nekonečný? ... No tak prosím pekne, takto v poslednej dobe filozofuje môj chlap. Vôbec mu to nemám za zlé, práve naopak. Baví ma, že ho to baví

Nie, tieto nôžky niesú každá z inej dimenzie, ale nepodarilo sa mi k týmto ponožkám nájsť ich pár, takže takto milé dámy :D
 
Predstavte si, že pracujete vo fabrike. Máte poobednú. Autobus mešká a ešte aj ide ako po....ný lebo cesty sú „upchaté“. Konečne dorazíte do práce, v šatni sa rýchlo prezlečiete do sexi monteriek, bufet síce stíhate tak tak, ale zájdete si kúpiť aspoň vodu, konečne doutekáte ku skrinke na hale a otvoríte kabelku aby ste si z nej mohli dať všetko jedlo do skrine. Zrazu sa zarazíte, všetko je zapatlané... od čohosi. Rozmýšľate nad tým, čo by to mohlo byť, veď nenesiete v kabelke nič také, čo by sa mohlo rozliať. A Potom vám do očí udrie plastová fľaštička, ktorá by mala mať vnútri zelenkavý obsah, no ten sa akosi stratil. Do frasa!!! To bude ono! Máte dezinfikovanú kabelku lebo vám v nej praskla fľaštička antibakteriálneho gélu

Líčenie s paletkou Sleek
Dnes bolo také krásne počasie! Keďže mám rannú, rozhodla som sa, že vystúpim o zastávku skôr a pôjdem do jednej uličky (ktorá je trochu od cesty) a nazbieram si fialiek. Veď v tej uličke ich bolo vždy vééľa!! Idem si ho teda, odbočím do osvedčenej uličky, zatiaľ čo si vyzliekam mikinu na mňa spoza plotu čumí havoš (nádherný, tuším sa mu vraví čau čau :D), troška bojujem so sluchátkami bo neviem ako si ich mám dať aby mi nezavadzali, do nosa mi udrie smrad žumpy a rozhliadam sa okolo seba, či niekde nezazriem modrú či bielu kvetinku. Čím viac krokov spravím, tým viac vrtím hlavou - fialiek nikde. A ak tam dáke sú, je ich tak máličko, že nemám to srdce ich urvať len pre seba. Zisťujem, že veľa ľudí už pokosilo trávu, teda s ňou aj MOJE fialky!! No dobre teda, ja pôjdem na fialky niekde inde (a už aj viem kde)

Keď som nedostala fialky, tak som aspoň dostala jahody. Maminka kúpila :)
A na záver sen, ktorý s mi sníval asi dve hodiny späť, keď som zistila, že som po práci unavená a potrebujem šlofíka. Bola som s partiou ľudí, ktorých ale v skutočnosti vôbec nepoznám a nikdy som ich nevidela, v jednom dome oslavovať narodeniny alebo niečo také. Bola tam veľká chladnička. Tá sa ale počas zábavy sama vypla a rozmrazila sa. Vody ako po tsunami. Zásuvky boli asi desať centimetrov od podlahy a voda stúpala. Tak sme všetci utekali von čo najďalej od toho domu, lebo mal každú chvíľu vybuchnúť. Akože trapas no :D On ma ten strach z elektrických zásuviek prenasleduje aj v snoch, no hrôza!! :D V poslednej dobe sa mi snívajú fakt samé zaujímavosti, napríklad aj to, že mávam z autobusu Biance alebo Veronike :D

Tiež vám nejaká pesnička lezie na nervy? Boli ste v budúcnosti? Zapatlalo vám niečo kabelku? Pokosil vám niekto kvety? :D Snívalo sa vám niečo šialené? Pochváľte sa :)

Prajem vám pekný večer, dobre prežitý piatok a nádherný víkend (ktorý ja zase mať nebudem bo idem do práce aj v sobotu, čo ja by som pre Protherm neurobila??)

Opýtajte sa ma ask.fm

11 komentárov:

  1. Takže púšťam si hey brother a píšem Ti koment Romča. :-) Veľmi zaujímavý príspevok a opäť veľmi vtipný. Píšeš zaujímavo a fakt sa to dobre číta. Čo sa týka tých paralelných svetov, no neviem, je to zatiaľ taká veľká záhada. Počula som o tom od svojho priateľa, ktorý mi už o tom rozprával. Niektorí vedci a filozofi sa domnievajú, že existujú akési veľké pláty alebo dosky, veľmi ohybné, ktoré sú akoby na sebe naukladané. Každá doska je svet a tá ďalšia je ten paralelný, budúci, minulý, iný, neviem. Možno spoznáme medzi nimi určité defekty, ktoré tieto paralely prepoja a my objavíme reálne cestovanie v čase.
    K pesničke Ti poviem, že je hraná k dnešnému dňu už raz toľko ako si napísala a je to zvláštne, koľko skvelej hudby je na svete, ktorá sa do rádií nedostane. Táto pesnička je inak vážne super, ale ja chcem počuť viac, viac iných skladieb. A o snoch by som sa asi zase veľmi rozpísala a do je na dlhšie. Len Ti poviem, že niektoré svoje sny by som už konečne rada premenila na skutočnosť. Drž sa v práci a pekný víkend.
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Katka, mne sa rovnako dobre čítajú tvoje príspevky. O tých plátoch či doskách rôznych skutočností som sa tuším v puberte kukala nejaký dokument, vlastne si mi to teraz pripomenula. Dosť možné, že už niekto cestovanie v čase objavil, no verejnosti sa to tají, ako všetko.
      Tie pesničky - presne! Veľa sa toho nedostane do éteru a my sme ochudobnený o veľa dobrej hudby. Aspoň existuje youtube a my si tie pesničky môžeme vyhľadať :)
      A kľudne si sa mohla o snoch rozpísať, rada čítam také veci. No je pravda, že aj ja by som už rada niektoré sny premenila na skutočnosť. Verme tomu, že sa nám všetko splní :)
      Veľmi pekne ti ďakujem :)

      Odstrániť
  2. pozname ked na exprese hravaju stale to iste dookola.. v robote sme počuvavali radio viva? už si nespominam a zrušili nám ho tam hrali všetko možne aj nemožne slovenske česke aj zahranične nove aj stare to bolo radio!! a oni ho vypnu za to že tam rozpravali o pravde ktora sa vo svete deje a ludia prejavovali svoje nazory... Inak tiež sa mi už niečo take stalo že sa mi vilialo v taške čosi ale to už nepamatam ..ale skor som si ju z vonku obliala vinom červenym ešte že bola čierna:)) A čo sa tyka snov v poslednej dobe si vobec nepamatam žeby sa mi niečo snivalo ale ked som bola mala často sa mi snivalo o nejakej chalupe a na nej dvere a tam strašna tma a vždy ked som sa k dveram približila tak som sa zobudila a toto sa mi snivalo stale dookola a neskôr sa mi to dosnivalo už cele a vošla som dnu do tej tmy a bolo tam len stary stol stolička a blbiny a od vtedy sa mi to už nesnivalo :)) ...ojooj tak to tam vydrž v praci hlavne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rádio Viva poznám. Zrušia všetko, čo hlása skutočnú pravdu vo svete a to je dosť škoda. Hehe, tak to bolo šťastie že kabelka bola čierna keď sa ti na ňu vylialo červené víno. Ja si dám červené vínko len doma bo vonku sa ho docela bojím :D hlavne kvôli tomu, že podnapitý ľudia okolo mňa sú idioti a radi (aj keď nechcene) polievajú iných kde čím :D A tieto opakovacie sny som kedysi mala aj ja, dokonca aj sny na pokračovanie, ale dnes keď sa mi niečo sníva a ja si to pamätám, tak to neni až tak často a keď už si na sen teda spomeniem, zistím, že to bola taká blbosť akú som popísala v príspevku :D
      Ďakujem Roumí, v práci som to dáko prežila :)

      Odstrániť
  3. Jéj, to je pekné že sa ti sníva že mi mávaš z autobusu :D Inak my sme išli minule okolo Holíča, aj som si na teba spomenula :)
    Mne sa našťastie ešte antibak. gél nevylial, ale zato keď som ho raz vytiahla v triede tak 'rozvoniaval' ešte dve hodiny :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sníva sa mi o všeličom, ale keď som si po zobudení spomenula, že si sa mi vynorila vo sne, tak som som sa musela smiať. Proste so sedela v autobuse, išla som s mamkou do Bratislavy a niekde v Malackách som ťa videla a že: "Jéj Veronika!!!" a mávala som ako divá :D
      U nás v práci takto rozvoniava môj krém na ruky od Alverde. Nie že by ale voňal, skôr naopak :D ale za to je skvelý... :)

      Odstrániť
  4. Ahoj pozyvam ta ku mne na blog na GA o pekny shamballa naramok
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/04/giveaway-s-womanologysk.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. heeey Romi :)) a aspon ti prosimta odkyvam? Lebo mne za to vsetci nadavaju, moj zrak do dialky je proste hroza, ale za rysavymi babami sa vzdy otocim :) asi mi to ostalo z detstva ked som vsade vzdy hladala moju rysavu maminu :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, aj si mi odkývala, všimla si si :) za čo som rada, bo najprv som na ťa z toho autobusu klopala :D Inak ja som tiež taká, že si ľudí nevšimnem (ani keby ma niekto pozdraví celkom blízko vedľa mňa, aj také veci sa už stali :D)

      Odstrániť
  6. Tu misku jahod bych teď s chutí snědla na posezení :-)

    OdpovedaťOdstrániť