Translate

streda 2. októbra 2013

V práci...

Vytajte!! Myslím, že vela blogeriek ešte nevie, čo je to zarábať (nikoho tým nechcem uraziť, to určite nie), lebo väčšinou sú to dievčatá na strednej alebo na vysokej škole. Tých zarábajúcich naozaj poznám minimum, ale tiež určite väčšina z nich nepracuje vo fabrike pri páse. Ja hej. Nie že by mi to nejako extra vadilo. No keby som sa lepšie učila... Ale vôbec sa nehanbím za to, že robím pri páse, dokonca na predmontáži bez ktorej by sa pás asi ťažko rozbehol. Hanbím sa iba za plat :D Ale to je téma o inom. 
Nie že by som sa tento týždeň v práci nudila, ale nejako mi zvýšil čas a ja som začala robiť blbostičky. A naozaj netuším, kde sa vo mne vzala odvaha sa takto hrajkať a vytiahnuť z vrecka telefón a moje velediela odfotiť, keď sa po firme prechádzali auditori. Tak holt, ako som už v jednom z predchádzajúcich článkov spomínala, nemienim sa k pánom chovať ako k bohom. A dnes som bola tak hnusne podráždená (za to môže môj zdravotný stav), že som bola schopná poslať do "teplých krajín" aj auditora, ale to by som musela hľadať novú prácu potom, a kde, keď aj ludia z titulom majú problém sa zamestnať?
Keď už sme u toho, tak keď som sa nudila v škole, kreslila som si na obale zošitov alebo som robila opis hodiny po svojom. Niekedy pridám ak bude záujem, nejaké dva takéto opise mám niekde založené...
Ok dosť bolo žvástov, tu sú fotky mojich velediel, ktoré som v záchvate ničnerobenia vytvorila...

R-ko zo skrutiek


Hviezdička (?) zase z iných skrutiek...


No a niečo neidentifikovatelné z matičiek :D ono to tak možno nevyzerá ale dalo to robotu to takto vyskladať
Ok možno ste čakali niečo extra a toto nič extra neni, ale musela som sa o tieto kreácie s niekym podeliť :) Snáď sa aspoň troška páči.
Som naozaj zvedavá, čo sa tu objavý za komenty :D a či sa vôbec nejaké objavia...

2 komentáre:

  1. máš veru pravdu, tiež poznám väčšinu blogeriek školopovinných. Ale ja som rada, že už je škola dávno za mnou a že sa nemusím učiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som zase dala neviem čo za to, aby sa tie roky vrátili. No zároveň som rada, že už to tiež mám za sebou :)

      Odstrániť